Minneord

Skøytefamilien våknet til et sjokk på Hamar søndag morgen da meldingen om Magne Nordlis død ble kjent. Magne var funksjonær under stevnet, og han var ute og spiste middag sammen med familie og gode venner på lørdag kveld. Noen få timer senere var han borte. Ufattelig og trist. Magne ble 63 år gammel.
 
Magne var en skøyteentusiast som aldri sa nei til å gjøre en innsats for skøytesporten. Han var en høyt respektert starter som gjorde en stor innsats under Skøyteuka på Savalen gjennom mange år, og på mange andre store og små stevner rundt omkring i Hedmark. Sammen med sin Randi var han skøytemiljøet i Brumunddal. Som frivillig funksjonær har han stilt opp ved praktisk talt samtlige større stevner i Vikingskipet siden åpningen i 1993. Han var kjent og respektert i det internasjonale skøytemiljøet. Det er symptomatisk at Bob de Jong, etter sin seier på 10000 m i Vikingskipet søndag, sendte sin blomsterbukett til familien Nordli i Brumunddal for å markere sin medfølelse.

Magne var en stor skøytesupporter, som reiste verden rundt for å gi norske løpere sin støtte. Hans yndlingssted var Inzell. Han gledet seg voldsomt til å se den nye innendørsarenaen, og til VM enkeltdistanser i mars 2011. Billettene var allerede innkjøpt.

Magne har sett sitt siste skøyteløp, og vil bli savnet av veldig mange. Våre tanker går til hans trofaste Randi, til hans tre barn, til svigerbarn og barnebarn.

Vi lyser fred over hans minne.

Arild Gjerde